Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația Romana a Antreprenorilor de Construcții – ARACO, alături de partenerii săi, Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor, Federaţia Generală a Sindicatelor “FAMILIA” și Comitetul Sectorial în Construcții implementează proiectul „PICAS te angajează în construcții”. Proiectul strategic se derulează pe o perioadă de 18 luni și beneficiază de finanțare nerambursabilă din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5 “Promovarea Măsurilor Active de ocupare” Domeniul Major de Intervenție 5.1-„Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare”.

                Avem deosebita plăcere de a anunța organizarea Forumului Regional Sectorul Construcțiilor Prezent – Viitor – ediția XV, organizat în cadrul proiectului “PICAS te angajează în construcții”, ce va avea loc vineri 18 septembrie 2015, începând cu orele 10.00 (coffee break 09.30-10.00), în cadrul Hotelului Zamca Suceava, situat pe strada Zamca nr 28, orașul Suceava.

Proiectul se desfășoară in perioada aprilie 2014-decembrie 2015, obiectivul general fiind creșterea gradului de ocupare și profesionalizare a forței de muncă din sectorul de construcții, pentru somerii interesați să muncească în acest domeniu, în sensul corectării dezechilibrelor existente pe piața muncii.

La eveniment vor participa reprezentanți ai diferitelor patronate din domeniul construcțiilor, reprezentanți ai agenților economici, reprezentanți ai agențiilor de proprietate intelectuală în construcții, autorități publice centrale și locale, psihoterapeuți cu expertiză în domeniu și nu în ultimul rând mass-media.

Tema generală a întâlnirii constă în prezentarea singurului portal de recrutare dedicat sectorului de construcții din România – www.picas.ro, în scopul medierii eficiente a relației dintre persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și agenții economici. Totodată, vor fi prezentate activitățile pe care proiectul “PICAS te angajează în construcții” le desfășoară pentru a contribui la îmbunătățirea permanentă a indicatorilor globali din sectorul de construcții, precum și anumite măsuri pentru îmbunătățirea situației socio-economice la nivel de sector, prin facilitarea unui dialog între reprezentanții Guvernului și agenții economici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava