MOPAN Suceava

Una dintre părţile cele mai proaste ale iernii este că umflă facturile la întreţinere. Este greu cu una, cu două camere, însă nu vă imaginaţi cum e cu 30 de camere! Atâtea are castelul pictoriţei Mariana Calfa, iar facturile din prima lună cu frig, noiembrie, i-au cam zguduit bugetul – 7.000 de lei. Cu 40% mai mult faţă de luna trecută, potrivit click.ro.

„Partea bună este că nu locuiesc singură, ci mai sunt rude, prieteni, care stau pe la mine şi contribuie şi ei la întreţinere. Eu, însă, am un corp separat de clădire, este clar că eu plătesc grosul”, a spus Mariana Calfa (43 de ani), conform Click!.

Trupa Mandinga a închiriat o viluţă drăguţă în Popeşti-Leordeni. Are două etaje şi o mansardă, 6-7 camere, curte mare cu piscină şi foişor. Aici locuiesc doi dintre băieţii trupei, însă casa nu e niciodată pustie, fiind, de fapt, locul de întâlnire şi de repetiţii al întregii formaţii, mai scrie sursa citată. Tineri cuminţi, responsabili, nu au făcut risipă de resurse luna trecută, astfel că întreţinerea a ajuns la doar 800 de lei (500 lei căldura şi 300 de lei curentul).

Citește articolul complet și vezi cât plătesc și alte vedete al întreținere EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-pictorita-de-la-castel-7000-de-lei-pe-luna-la-intretinere

 

Pictoriţa de la castel, 7.000 de lei pe lună la întreţinere, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava