Concert pascal
MOPAN Suceava

Piers Morgan nu ratează nicio ocazie de a-l ataca pe Prințul Harry, dar și pe soția acestuia, Meghan Markle, potrivit click.ro.

Piers Morgan a ieșit din nou la atac, asta după ce, în urmă cu aproximativ o lună, prezentatorul tv spunea despre print că se comportă ca un ”ipocrit nerușinat”. Piers Morgan îl blamează adesea pe Printul Harry pentru comportamentul său.

De data aceasta, jurnalistul în vârstă de 56 de ani a comentat pe baza declarațiilor Printului Harry și a soției sale, Meghan Markle, cu privire la situația din Ucraina. El și-a manifestat dezgustul față de mesajul acestora privind poporul ucrainian. De asemenea, prezentatorul adaugă că nu crede în spusele Printului, notează sursa citată.

Acesta a criticat aspru declarațiile Ducelui și ale Ducesei, în care era specificat că acțiunile lui Putin sunt o încălcare a dreptului internațional, dar și a drepturilor omului. Ei, de asemenea, au adăugat că sunt alături de poporul ucrainian, conform express.co.uk.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/piers-morgan-il-ataca-din-nou-pe-printului-harry-411924.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava