Festivalul International Ciprian Porumbescu

Fostul prezentator Good Morning Britain, Piers Morgan, a atacat-o iar pe Meghan Markle, susținând că ducesa de Sussex va avea „o surpriză foarte neplăcută când voi reveni”. Acesta susține că soția prințului Harry i-a stricat reputația, potrivit click.ro.

Piers Morgan pare că nu s-a învățat minte. Fostul prezentator TV a criticat-o pe Meghan Markle și a acuzat-o pe ducesa că a încercat să-i strice reputația, după refuzul acestuia de a-și cere scuze pentru comentariile sale despre interviul ei cu Oprah de anul trecut.

Prezentatorul de 56 de ani i-a răspuns acum pe Meghan, calificând-o drept «ipocrită împuțită» și a susținut că îi va cere socoteală atât ei, cât și pe prințului Harry.

Într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun, el a spus, conform sursei citate: «Micuța prințesă Pinocchio a făcut tot posibilul să-mi strice complet reputația și va avea o surpriză foarte neplăcută când voi reînvia, ca Lazăr, din bârlogul meu. A fost o experiență destul de dureroasă pentru mine la Good Morning Britain, dar acum lucrez undeva unde sunt liber să-mi exprim părerile».

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/piers-morgan-o-ataca-pe-meghan-markle-o-ipocrita-408218.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava