Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară Bucovina aduce pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava piesa de teatru „Noaptea Lupilor”, scrisă și regizată de Ninel Petrache și  interpretată de trupa Doroftei Art din București. Piesa de teatru va fi jucată joi, 26 iulie 2018, începând cu ora 18:00. Evenimentul are ca motto o frază preluată din „Pilda schimbării”, „Nu amâna niciodată să-ți faci curățenie în suflet și în viață, căci mai târziu, va fi cu mult mai greu…”.
Potrivit organizatorilor, în piesa de teatru „Noaptea Lupilor”, „pur și simplu simți textura, gustul, culoarea, mirosul. Este acea piesă în care te gândești la cuvânt ca la ceva pe care poți să-l admiri și să-i simți texturile, fațetele și proprietățile”.
Scopul evenimentului de joi este strângerea de fonduri pentru înființarea Fundației Comunitare Bucovina.
Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară Bucovina a fost creat la începutul anului, în vederea constituirii unei Fundații Comunitare în județul Suceava. Dorința lor este de a reuși să se alăture celor 16 fundații comunitare care există în România și unui lanț internațional de câteva mii aflate sub aceeași ”umbrelă”, Romanian American Foundation, administrat în România de către Asociația pentru Relații Comunitare (ARC).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava