• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Janine, una dintre artistele de la „JHaps Records” a lansat o piesa noua intitulata „Tuga Tuga” ce are toate sansele sa depaseasca rezultatele avute cu cea din urma scoasa si anume Papito. Ultima piesa lansata Papito a fost licentiata in peste 10 tari, printre care Rusia, Spania, Portugalia si toate tarile ex-sovietice. Noul single este compus in studiourile casei de discuri „Jhaps Records” impreuna cu compozitorul Andreias, a carui voce o regasim in cadrul piesei. Este special gandita pentru zona de club, iar feedback-urile pozitive nu au incetat sa apara din partea mai multor DJ rezidenti din tara si strainatate.

Noul single „Tuga Tuga” poate fi ascultat aici: http://www.youtube.com/watch?v=WPLpKwSkP7A

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava