MOPAN Suceava

În perioada următoare, Primăria Suceava va organiza o licitaţie privind modernizarea pieţei agro-alimentare din Burdujeni. Primarul Ion Lungu a afirmat că, potrivit proiectului, investiţia este estimată la 2,35 milioane de lei şi ar urma să fie executată în termen de 24 de luni. Lungu a prezentat miercuri într-o conferinţă de presă proiectul de modernizare a pieţei din Burdujeni arătând că aceasta va fi compartimentată pe trei module.

Ion Lungu a mai spus că în program de reabilitare va intra şi Piaţa Mică din cartierul George Enescu precizând că o parte din comercianţi vor fi mutaţi începând cu data de 1 iunie. ”La piața George Enescu vom folosi pavele refolosibile din centrul Sucevei. Rândul de mese la care se vând răsaduri va fi mutat pentru a putea realiza lucrările sens în care am reziliat contractele cu comercianții respectivi începând cu data de 1 iunie”, a declarat primarul Sucevei.

Ion Lungu a mai amintit de piaţa Centrală care a fost deja modernizată urmând ca până în toamnă să fie montat sistemul de încălzire.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava