• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pink a adus pe lume primul ei copil și al soțului ei, Carey Hart, pe micuța Willow, în 2011. Cântăreața a declarat recent, potrivit contactmusic.com, că fetița lor este cel mai bun lucru care li s-a întâmplat și că are impresia că soțul ei e mai îndrăgostit de Willow decât de ea.

În cadrul emisiunii americane găzduită de Ellen DeGeneres, interpreta hit-ului ‘Just Give Me A Reason’ a declarat: ”El este o găgăuță. Eu sunt polițistul cel rău. L-am văzut îndrăgostindu-se de ea încă din clipa în care am adus-o acasă. Este ca și cum ai vedea persoana pe care o iubești îndrăgostindu-se de altcineva. Nu sunt geloasă. Dragostea noastră este complicată, dar Willow ne apropie. Suntem o mică echipă destul de bună. Mergem peste tot în lume și în fiecare zi suntem împreună.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava