Concert pascal
MOPAN Suceava

Pink donează persoanelor nevoiașe supă făcută în casă, după ce ea și fiul ei s-au vindecat recent de COVID-19, notează contactmusic.com.

Cântăreața în vârstă de 40 de ani a gătit o grămadă de supă de legume pe care o va dona unui adăpost pentru a hrăni „niște oameni”.

Alături de o fotografie cu caserolele de supă, pe care a postat-o pe Instagram, a scris: „Este o plăcere deosebită pentru mine să gătesc pentru voi. Mergeți la biserica de care aparțineți, găsiți un adăpost pentru oameni nevoiași, mergeți la ei, adunați-vă câșiva prieteni și gătiți niște supă. Hrăniți niște oameni. Aceasta este cea mai bună supă pe care am făcut-o vreodată.”

Recent, Pink a mărturisit că ea și fiul ei, Jameson, în vârstă de trei ani, au avut COVID-19, iar această boală s-a părut „cel mai înfricoșător lucru” pe care l-a experimentat.

Autoarea hit-ului ‘Raise Your Glass’ a povestit în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, potrivit contactmusic.com: „La un moment dat, în jurul datelor 18-19-20 martie, când febra lui Jameson se regla și apoi urca iar, m-am trezit în mijlocul nopții și nu puteam respira deloc.”

Artista în vârstă de 40 de ani a început să respire atât de greu, încât a avut nevoie de un nebulizator, „pentru prima dată în 30 de ani”. Fără „inhalator nu putea funcționa”. „Atunci am început să mă sperii foarte tare.”, a adăugat Pink.

Apoi, fiul vedetei a început să se plângă de „dureri în piept” și de dificultăți de respirație. Pink și-a amintit: „Acela este momentul în care te întrebi dacă să mergi sau nu la spital. Te întrebi ce să faci. Acesta este cel mai înfricoșător lucru prin care am trecut vreodată în toată viața mea.”

Retestarea lui Pink și a fiului ei pentru coronavirus a avut, din fericire, rezultat negativ, iar artista – care mai are și o fetiță, Willow, în vârstă de opt ani, împreună cu soțul ei, Carey Hart – a donat un milion de dolari pentru a ajuta în lupta cu COVID-19, pentru a-i ajuta pe cei care nu au acces la aceleași resurse precum are ea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava