MOPAN Suceava

Pink și Carey Hart au sărbătorit 14 ani de căsătorie plimbându-se cu motocicletele prin Ojai, California, notează contactmusic.com.

Cei doi – care s-au căsătorit pe 7 ianuarie 2006 – și-au dorit să marcheze discret evenimentul, de aceea au ales plimbarea cu motocicletele. „Am mers la plimbare cu motocicletele. Am mers în Ojai și am dormit într-o rulotă. A fost foarte distractiv.”, a spus Pink pentru Entertainment Tonight.

Pink și Carey – care au împreună o fetiță, pe Willow, în vârstă de opt ani, și un băiat, Jameson, în vârstă de trei ani – au spus că sunt recunoscători pentru că se au unul pe celălalt și pentru familia lor. „Este distractic să ai o familie și să poți spune ‘Îți aduci aminte?’ ori să auzi spunând ‘Nu pot să cred că tata a zis asta’.”

Cei doi și-au scris unul altuia mesaje de iubire pe Instagram cu ocazia aniversării.

Pink, deși recunoaște că relația lor nu este perfectă, a spus, potrivit sursei citate: „Suntem de mult timp în asta, iubire. Nu este perfect, dar sunt recunoscătoare pentru tot. Iubesc familia noastră. Îți mulțumesc pentru faptul că mergi în fața mea, lângă mine, iar uneori în urma mea.”

Carey, la rândul său, a scris pe Instagram: „De 14 ani sunt căsătorit cu această femeie minunată. Sunt atât de mândru de tot ceea ce am construit împreună. Amândoi am venit din familii dezorganizate, ne-am maturizat împreună, iar acum avem această familie minunată. Îți mulțumesc că-mi ești cea mai bună prietenă (știu că nu îți place asta) și o mamă minunată pentru copiii noștri năzdrăvani. Te iubesc foarte mult.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava