MOPAN Suceava

Casa Regală a Marii Britanii reprezintă un etern subiect de fascinație pentru oamenii din întreaga lume. Cu reguli stricte pe care trebuie să le respecte, legături de familie care se destramă și povești care par desprinse din filme, este ușor de înțeles de ce membrii Casei Regale sunt un subiect de discuție la nivel mondial, notează click.ro.

Nunta dintre Pippa Middleton și James Matthews a avut loc cu ani în urmă, în 2017, însă abia astăzi au ieșit la iveală mai multe detalii de-a dreptul savuroase despre ceremonia somptuoasă.

După ceremonie, cei 300 de invitați s-au îndreptat către Bucklebury Village Hall, unde și-au parcat mașinile înainte de a începe petrecerea. Apoi au fost conduși la moșia părinților lui Pippa, dar nu înainte ca fiecare oaspete să prezinte un act de identitate. Oaspeții au participat la o serie de jocuri distractive și au urmărit un foc de artificii superb înainte de a li se servi mâncare și băutură. Dar când a venit timpul să mănânce, oaspeții au fost surprinși să descopere că Pippa a instaurat o regulă neobișnuită în funcție de care invitații aveau să fie așezați la mese. Partenerii nu au fost așezați unul lângă celălalt, ci lângă persoane pe care le cunoșteau foarte puțin sau deloc. Pippa a dorit să-i încurajeze astfel să comunice întrei ei și să nu se retragă în propria bulă socială, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/actualitate/international/pippa-middleton-a-fost-o-mireasa-greu-de-multumit-413063.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava