Concert pascal
MOPAN Suceava

Animăluțele de companie ale lui Ed Sheeran au propriul cont de Instagram astfel încât fanii interpretului piesei ‘Shape of You’ să poată avea ocazia de a vedea ce fel de viață duc acestea, potrivit contactmusic.com.

Starul pop, în vârstă de 27 de ani, oferă ocazia fanilor săi de a privi dincolo de ziduri în viețile celor două pisici ale sale, Calippo and Dorito, care au adunat deja 140.000 de followeri în mai puțin de 24 de ore de la lansarea profilului.

Artistul a postat fotografia de profil a acestora și numele contului pe propria pagină de Instagram – care are 24,5 milioane de followeri – cu mesajul: „Pisicile mele și-au creat propria pagină de Instagram. Inteligente ființe. Urmăriți-le rutina zilnică.”

Interpretul piesei ‘Perfect’ a dezvăluit și poreclele celor două animăluțe, Squish și Pussle, iar împreună sunt denumite The Wibbles. Muzicianul a mai adăugat, conform sursei citate: „Aventurile lui Squish și Pussle, diponibile doar pe @TheWibbles.”

Până în prezent felinele îi urmăresc doar pe Ed și pe logodnica acestuia, Cherry Seaborn.

Cu siguranță pe viitor pisicuțele vor avea o multitudine de fani, așa cum s-a întâmplat în cazul gărzii de corp a artistului, Kev, care are în prezent 965.000 de urmăritori, mulțumită reclamei făcute de celebrul său șef și prieten.

Cântărețul a dezvăluit anterior că pisicile lui ciudățele stau pe canapea într-un mod asemănător oamenilor. Adorabilele animăluțe au dezvoltat un obicei ciudat de când au fost aduse de cuplu în casa din Suffolk. Ele se așează pe pernele canapelei și stau cu lăbuțele întinse. Artistul a declarat: „Sunt împreună cu partenera mea de viață de aproape trei ani. Am fost la liceu împreună. Este cu adevărat grozavă. Locuim împreună și avem pisicile. Avem două feline, dar sunt cu adevărat niște creaturi foarte, foarte, foarte ciudate. Sunt animale, dar stau în șezut ca oamenii și cu picioarele întinse. Ar trebui să aibă propriul cont de Instagram. Se numesc Calippo and Dorito.”

Înainte de toate acestea, Ed a avut planuri și pentru o carieră muzicală a pisicilor.

Artistul, era pornit să realizeze un album intitulat ”Meowalbum”, care urma să conțină piesele sale cântate de mieunăturile și torsul perechii de pufoase, dar a renunțat la planuri când a aflat că ideea a mai fost pusă în practică. El a declarat: „Chiar am vrut să fac ”Meowalbum”, care ar fi avut toate piesele mele cu mieunături în ele. Pisicile mele sunt gemene și grozave în propriul lor fel.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava