Concert pascal
MOPAN Suceava

Pista de biciclete din municipiul Suceava va fi vopsită în verde, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi. Asta pentru a fi clar delimitată de restul trotuarului, astfel încât, atât bicicliștii, cât și pietonii să se simtă mai în siguranță. ” Pentru a evidenția pista de biciclete și pentru ca aceasta să fie clar delimitată de restul trotuarului, astfel încât, atât bicicliștii, cât și pietonii să se simtă mai în siguranță, am decis marcarea pistei cu vopsea acrilică, pe bază de solvenți, de culoare verde.
Va fi o perioadă de probă, în care vom observa cum se comportă vopseaua, rezistența acesteia, iar dacă va trece testul, vom continua cu marcarea, până la găsirea soluțiilor de creare a unor noi piste, odată cu introducerea sensurilor unice. Suprafața pistelor este poroasă, întrucât, peste vopsea se adaugă granule rezistente la abraziune pentru a obține suprafețe antiderapante”, a  spus Harșovschi.

Pista de biciclete din Suceava va fi vopsită în verde. Harșovschi: ”Vrem să fie clar delimitată de restul trotuarului, astfel încât, atât bicicliștii, cât și pietonii să se simtă mai în siguranță”, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava