MOPAN Suceava

Vacanţa de iarnă a luat sfârşit, prin urmare juraţii show-urilor rivale îşi ascut din nou cutiţele în bucătăriile posturilor tv Antena 1 şi PRO TV. Click! vă spune totul despre ”Chefi la cuţite” şi ”MasterChef”, care revin, în forţă.

În această seară, de la orele 20.30, aşezaţi-vă confortabil în fotolii şi pregătiţi-vă carneţelele pentru a nota delicioasele reţete, din întreaga lume. Vă era dor de şarmanţii Sorin Bontea (47 de ani), Florin Dumitrescu (28 de ani) şi Cătălin Scărlătescu (44 de ani), aflaţi în competiţie cu echipele lor? Astăzi, cei trei maeştri ai bucătăriei revin în forţă, la ”Chefi la cuţite”, de la orele 20.30, la Antena 1. După cele două sezoane ale show-ului, în care au tot gustat din farfuriile concurenţilor, aceştia s-au cam rotunjit, fiind nevoiţi să-şi schimbe garderoba.

Ca să revină la greutatea de odinioară, avută pe vremea când erau holtei, Gina Pistol, gazda emisiunii, a luat decizia de a-i pune la slăbit. Prin urmare, senzuala blondină a întocmit un tabel cu greutatea fiecăruia, urmând a nota fiecare gram dat jos, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/pistol-i-pus-la-slabit-pe-juratii-bontea-dumitrescu-si-scarlatescu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava