• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Caravana ”Zestrea Bucovinei” un proiect inițiat de președintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a poposit sâmbătă, 28 aprilie, la Vatra Dornei. Proiectul menit să restaureze memoria unei provincii istorice care a stat aproape 150 de ani în exil, se înscrie în multitudinea de proiecte și acțiuni care se vor desfășura, în acest an, sub cupala gigantică a Centenarului Marii Uniri.

La dezbaterile care au avut loc la Casa de Cultură „Platon Pardău” au fost abordate 5 teme fundamentale care au detaliat, doar o parte, din Zestrea Bucovinei, din patrimoniul uriaș cu care aceasta s-a întors la Patria Mamă: Stațiunea Vatra Dornei – Personalitatea Vasile Deac, Istoria Turismului Balnear, Istoria Mineritului, Istoria Căilor Ferate și Plutașii de pe Bistrița. La clădirea gării din oraș, gară inaugurată în luna iulie a anului 1910, Gheorghe Flutur, a oficiat ceremonia de atașare, pe peretele frontal, a unei plăci de marmură care conține un omagiu adus acestui important eveniment istoric. Totodată a fost acordat titlul ”Meritul Bucovinei” unor personalități din Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava