Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapperul Plan B s-a hotărât să se retragă pentru un an de zile din lumina reflectoarelor, după trei ani în care a fost mai tot timpul în atenţia publicului.
Artistul britanic s-a bucurat de un succes răsunător în ultimii ani. A jucat în filmele ‘Harry Brown’ şi ‘4.3.2.1’, şi-a lansat două albume, care au fost foarte apreciate de public şi şi-a făcut debutul regizoral. Astfel, rapper-ul a avut de susţinut o mulţime de concerte în jurul lumii, asta în pauzele de la filmări, sau de la înregistrări, iar acum îşi doreşte cu disperare o pauză de 12 luni – timp în care să stea departe de lumina reflectoarelor.
El a declarat pentru ziarul britanic The Sun, potrivit contactmusic.com: „Vreau ca un an de zile să nu mai fiu fotografiat şi să nu mai susţin show-uri. Cred că-mi trăiesc visul, păşesc pe covorul roşu oriunde mă duc. Oamenii mă tratează diferit. Dar singura modalitate de a face muzică inspirată din viaţa reală este să trăiesc în normalitate, lucru de care nu am avut parte în ultimii trei ani. Am avut parte de turnee, emisiuni, decernări de premii şi tot felul de lucruri interesante – dar sunt un artist şi am nevoie de inspiraţie. Mi-aş dori să mă retrag o perioadă din lumina reflectoarelor.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava