MOPAN Suceava

Pașii mici făcuți de fiecare dintre noi pot face o diferență enormă pentru planetă. ANSWEAR încearcă să fie din ce în ce mai prietenos cu mediul prin diverse inițiative și acțiuni conștiente.

Moda ecologică

ANSWEAR își dorește să ofere varietate astfel încât oricine să își poată crea liber stilul, să trăiască în armonie cu sine, dar și cu mediul înconjurător. Promovează nu doar tendintele în modă, ci și comportamente și obiceiuri ce au un impact pozitiv asupra mediului. Răspunzând nevoilor clienților săi, care acordă din ce în ce mai multă atenție problemei eticii ecologice a produselor, ANSWEAR își extinde în mod regulat gama cu mărci, haine, pantofi și accesorii care sunt prietenoase cu planeta prin modul lor de fabricație, materialele folosite, etc. Un lucru bun este că tot mai multe mărci renunță la blana naturală, folosesc materiale organice sau reciclate, reduc utilizarea de substanțe nocive în procesul de producție și reduc consumul de apă. Pentru a facilita căutarea produselor în spiritul sustenabilității, ANSWEAR a creat un filtru special „Planet friendly” pe site, datorită căruia veți găsi lucruri care sunt prietenoase cu Planeta.

answear.LAB – brandul care oferă o garderobă etică din punct de vedere al sustenabilității

În 2020, ANSWEAR a creat propriul brand, answear.LAB, dedicat femeilor puternice și încrezătoare în sine, cărora nu le este frică de schimbare. Prin answear.LAB, ANSWEAR își dorește să ofere o selecție cât mai largă de produse, făcându-le în același timp conștiente de faptul că deciziile lor în materie de modă contează. Prin haine de calitate superioară, compania își propune să-i facă pe clienții săi conștienți de ceea ce poartă și să consolideze obiceiuri pozitive pentru mediul înconjurător. Brandul answear.LAB creează serii scurte în ediție limitată în cantități rezonabile, apelând la potențialul producătorilor locali și concentrându-se pe materiale ecologice. În colecțiile mărcii veți găsi bumbac certificat, in, tencel, cânepă, precum și poliester obținut din reciclarea plaselor de pescuit abandonate. Linia Ethical Wardrobe, care este prezentă permanent în sortimentul mărcii, a fost creată într-un mod etic – până la 90% din elementele sale constă în cel puțin 70% țesături durabile, cât mai puțin dăunătoare mediului.

Livrare convenabilă pentru tine și planetă

ANSWEAR se preocupă nu numai de confortul clienților săi, cât și de mediu. De aceea abordează cu grijă transporturile, având ca scop să nu genereze deșeuri noi, inutile, care, în plus, pot fi dificil de reciclat. Produsele comandate vor ajunge așadar în ambalaje certificate, obținute în urma procesului de reciclare. Sunt folosite pungi din plastic ce conțin peste 80% material reciclat și cutii de carton obținute din hârtie reciclată certificată FSC MIX. Aceasta înseamnă că cel puțin 70% din deșeurile de hârtie utilizate pentru producția lor provin din surse sigure, iar lemnul folosit este obținut numai din păduri certificate FSC®. În plus, toate produsele incluse într-o singură comandă vor ajunge într-un singur pachet – pentru a minimiza amprenta de carbon și a reduce crearea de deșeuri inutile.

ANSWEAR crede că acțiunile în beneficiul Planetei reprezintă baza unei companii responsabile și lucrează constant la soluții care vor reduce cât mai mult posibil impactul industriei modei asupra mediului înconjurător.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava