MOPAN Suceava

Peste 100 de companii și persoane fizice au lansat licitații publice privind achizițiile de materiale, utilaje și servicii în domeniul construcțiilor, pe Bursa Like Consulting, prima platformă din România care oferă transparență totală licitațiilor în timp real.

Platforma online 100% românească a fost lansată în contextul în care majoritatea licitațiilor erau organizate în mode haotic în țara noastră, aspect care afectează în special prețul final al prestării serviciilor de construcții, în ciuda faptul că volumul lucrărilor pentru clădirile noi sunt în creștere cu 20,60%, în primul trimestru al anului 2019 față de aceeași perioadă a anului trecut.

Lansarea primei platforme din România, care organizează licitații total transparente și în timp real, a fost foarte bine primită atât de prestatorii de servicii din domeniul construcțiilor, cât și de cei care achiziționează materiale, utilaje și servicii. În timp scurt, peste 100 de companii și persoane fizice au lansat licitații, iar feedback-ul a fost unul foarte bun, toate companiile care s-au înscris la licitații pentru lucrări publice sau private, având posibilitatea de a vedea în timp real, pe o durată prestabilitată de organizator, ultimul preț licitat. Datorită acestui lucru, toate licitațiile s-au disputat până în ultima secundă. Suntem de părere că în tot acest proces de licitație contează foarte mult transparența, aspect de care platforma noastră se bucură din plin și care va avea un efect benefic asupra corectitudinii prețului final al prestărilor de servicii”, declară ing. Marius Pănuță, fondatorul platformei Bursa Like Consulting.

Platforma este gratuită pentru prestatori și reunește verificatori de proiecte, specialiști în construcții, experți tehnici, ingineri proiectanți, auditori energetici, cadastristi, diriginți de santieri. Toți acești specialiști au rolul de prestatori în platformă, care licitează în timp real la proiectele propuse de achizitori. În scurt timp de la lansare, platforma a reușit să atragă atenția mai multor investitori români și străini. Mai multe detalii, https://bursa.likeconsulting.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava