Concert pascal
MOPAN Suceava

Ziua Internațională a Persoanelor Vîrstnice a dat prilejul primăriței de Berchișești, Violeta Țăran, să aducă un cuvînt de apreciere și mulțumire celor care ”au fost, întotdeauna, deschizători de drumuri, adevăraţi piloni în continuitatea neamului românesc”. ”Să acordăm permanent respectul cuvenit persoanelor vârstnice! 1 octombrie este Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, stabilită în mod oficial în sesiunea ONU din decembrie 1991, la propunerea lui Arghir Anastasios, profesor la Universitatea din Atena.

Această zi, dedicată dumneavoastră, părinţilor şi bunicilor din comuna Berchișești care aţi ajuns la vârsta înţelepciunii, este un minunat prilej pentru a vă transmite sentimentele mele pline de respect şi gratitudine. Îndemn și tinerii să aprecieze la adevărata valoare rolul major al seniorilor noștri în dezvoltarea comunităţii și în păstrarea și perpetuarea moștenirilor noastre culturale și tradițiilor de veacuri. Persoanele în vârstă au fost, întotdeauna, deschizători de drumuri, adevăraţi piloni în continuitatea neamului românesc, pentru ca să ne fie acum sfătuitori dragi şi plin de învăţăminte. Cu speranţa că vom reuşi, ca şi dumneavoastră, să ajungem la acelaşi nivel de înţelepciune şi echilibru, mă aplec cu respect în faţa locuitorilor noştri vârstnici, pentru contribuţia însemnată pe care au adus-o de-a lungul anilor la dezvoltarea comunei noastre!

Voi fi alături și în continuare de seniorii din Berchișești şi îi voi ajuta, ca întotdeauna, să își rezolve problemele și să aibă un trai decent după o viață de muncă. La Mulți Ani, multă sănătate, bucurii şi viaţă lungă alături de cei dragi!”, a  transmis Violeta Țăran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava