• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Plenurile Curţilor Constituţionale din Lituania, Republica Moldova şi România se vor întruni la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava. Acest lucru se va întîmpla între 20 şi 22 aprilie, cînd Universitatea va fi gazda Conferinţei Internaţionale „Jurisdicţia constituţională”. Evenimentul este organizat de Curtea Constituţională a României în colaborare cu Departamentul de Drept şi Administraţie Publică din cadrul USV. Potrivit unui comunicat remis de USV, rectorul Valentin Popa crede că universitatea suceveană va fi o gazdă sinceră şi un partener academic valoros pentru constituţionalişti. „Pentru USV, dar şi pentru reprezentanţii Curţilor Constituţionale din cele trei state, conferinţa va fi un prilej binevenit pentru schimburile de idei şi experienţe, o ocazie unică pentru studenţi şi profesori de a audia comunicări legate de cazuri şi situaţii pe care le rezolvă cei care au fost îndrituiţi de naţiunile lor să vegheze la conformitatea demersului legislativ cu Constituţia ţării lor de origine”, se arată în acelaşi comunicat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava