Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto67 poze în acest set

Seară frumoasă pentru teatru la Suceava. A fost lansat la apă noul spectacol al Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava, ”Titanicul”, după textul scriitorului român Florin Lăzărescu și în regia lui Cosmin Panaite. O comedie neagră cu vampiri. Reprezentația a avut loc în aer liber mai exact în curtea interioară a Hanului Domnesc din Suceava intrarea fiind liberă. Din păcate locurile fiind limitate de regulile impuse de pandemie nu toți cei care au venit au și reușit să intre la spectacol. Pentru cei care au rămas afară le transmitem că spectacolul se va mai juca și duminică, 13 iunie, tot de la ora 19.00.

Cosmin Panaite este actor al Teatrului Municipal Matei Vișniec Suceava, regizor al Teatrului Studenţesc Fabulinus Suceava dar este şi masterand în regie la Universitatea de Arte din Târgu-Mureş. Cosmin a realizat și regia pentru miniproducţia muzicală Afurisilă #honeybunnymusic, care a avut premiera în luna decembrie a anului 2020.

Prozator, scenarist și publicist român, Florin Lăzărescu este unul dintre fondatorii și organizatorii Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT, un proiect finanțat de Consiliul Județean Iași prin Muzeul Național al Literaturii Române din Iași. Florin Lăzărescu a mai realizat scenarii și pentru: O umbră de nor , un film în regia lui lui Radu Jude, ce a avut premiera la Cannes, în secțiunea Quinzaine des Realisateurs și Aferim!, regia Radu Jude, film care a câștigat Ursul de Argint la Berlinale, pentru cea mai bună regie.

Echipa de producție:

Autor: Florin Lăzărescu

Regia: Cosmin Panaite

Scenografie: Sebastian Rațiu

Mișcare scenică: Andreea Belu

Muzica: Bobo Burlăcianu

Regia tehnică: Cătălin Rodenciuc

Foto afiș: Luana Popa și Paolo Villa (CC BY-SA 4.0)

Distribuția: Cristina Florea, Alexandru Marin, Delu Lucaci, Bogdan Amurăriței, Diana Lazăr, Horia Andrei Butnaru, Costin Bucătaru

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava