• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Parlamentarii suceveni ai PDL, senatorul Gheorghe Flutur și deputații Ioan Bălan și Sanda Maria Ardeleanu, au făcut amendamente de zeci de milioane de lei la proiectul Legii bugetului de stat pe 2013, amendamente care vizează alocări de fonduri pentru mai multe obiective de investiții din județ. Potrivit senatorului Gheorghe Flutur, parlamentarii democrat liberali au solicitat fonduri pentru finalizarea șoselei de centură a municipiului Suceava (70 de milioane de lei), pentru rutele ocolitoare ale municipiilor Fălticeni și Rădăuți (6 milioane de lei), pentru finalizarea Centrului Cultural Bucovina (4,5 milioane de lei), pentru începerea lucrărilor de modernizare a drumului național Suceava- Botoșani și a drumului județean Vatra Dornei-Broșteni, pentru continuarea lucrărilor la sala de sport de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” (5 milioane de lei) și pentru terminarea investițiilor la baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv din municipiul Suceava (10 milioane de lei) și la pârtia de ski de la Cîmpulung Moldovenesc (20 de milioane de lei). ”Pe lângă acestea, mai avem amnedamente punctuale pentru aproape toate localitățile din județ iar pentru orașele mici precum Salcea, Cajvana, Frasin, avem amendamente care vizează alocarea de bani pentru apă și canalizare. Mai avem un amendament privind regularizarea râului Suceava în municipiul Suceava. Le vom susține în comisie și în plen și sper în ajutorul tuturor paralamentarilor suceveni”, a declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava