MOPAN Suceava

PMP Suceava are un nou Comitet Executiv Județean. Structura este formată din 31 de membri, printre care se numără președintele interimar, deputatul Eugen Tomac, prim-vicepreședintele Marian Andronache, secretarul general Anca Mihaela Gâtlan, secretarul general adjunct Constantin Donisan și vicepreședinții Ioan Bogdan Codreanu (primarul comunei Pojorâta), Radu Reziuc, Florin Șalar, Romeo Cocerhan, Adrian Bogdan Nicolau, Vasile – Dan Dumitru, Cristian Sidor, Constantin Munteanu și Johannes Raimund Onesciuc. Tot vicepreședinți vor fi și Emanuel Mitric – președintele organizației județene de tinerei, Lenuța Balan – președintele organizației de femei și Savin Pașcan – liderul organizației de seniori.

Prim-vicepreședintele Andronache a spus, într-o conferință de presă, că echipa este una puternică și are misiunea de a organiza în bune condițiuni alegerile interne din 10 martie. El a precizat că deși recent au fost o serie de tensiuni în partid, în momentul de față PMP Suceava formează „o echipă o echipă puternică în care cei cărora nu le place transparența, corectitudinea și munca în echipă nu au ce căuta”.

„În aceeași conferință, Mihaela Gîtlan a afirmat că în actualul Comitet Executiv Județean se regăsesc foarte mulți membri ai vechii structuri. Ea a adăugat că după alegerea noii conduceri a PMP Suceava se va urmări creșterea numărului de filiale locale de la 85 la 114, și a numărului de membri de la 3.000 la peste 5.000. Secretarul general a mai spus că ținta Organizației pentru viitoarele scrutine electorale este aceea de a obține scoruri cu două cifre. Candidaturile pentru președinția PMP Suceava pot fi depuse pînă pe 25 februarie. Deocamdată, singurul aspirant la șefia Organizației Județene este Marian Andronache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava