Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizația Județeană a PMP Suceava și-a desemnat candidații pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Suceava și de primar al municipiului Suceava la alegerile locale din acest an. Pentru Primăria Suceava, PMP mizează pe actualul viceprimar al municipiului reședință de județ și președinte al Organizației Județene Suceava a PMP, Marian Andronache. În lupta pentru câștigarea președinție Consiliului Județean, din partea PMP va intra primarul comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu. Cei doi aui susținut astăzi o conferință de presă în care și-au prezentat principalele obiective pentru funcțiile pentru care candidează.

În ceea ce-l privește pe Bogdan Codreanu, acesta a spus că PMP este partidul care își poate asuma o guvernare locală și județeană. Codreanu a declarat că vrea să implementeze la nivel județean modelul de administrație pe care l-a practicat la nivelul Primăriei Pojorâta. Codreanu a precizat că prioritățile sale vor fi investițiile infrastructura școlară, de drumuri și sănătate. „Ne dorim să schimbăm vorbele în fapte. În județul Suceava s-au făcut și lucruri bune, dar și greșeli. Sunt lucruri care au rămas pe loc și pe care vrem să le repornim și să le ducem la bun sfârșit”, a declarat Bogdan Codreanu. El a ținut să reamintească faptul că la Pojorâta, în anul 2008 a reușit să învingă în alegeri atât PLD, cât și PSD. Bogdan Codreanu a subliniat faptul că Pojorâta rămâne întotdeauna în inima sa, dar își dorește să arată că nu doar locuitorii din această comună merită respect și transparență în administrație, ci între județul. „Vreau să demonstrăm că echipa PMP poate să facă diferența față de ceea ce nu s-a întâmplat în ultimii 30 de ani. Să arătăm că putem să trecem de stadiul de planșe și de alt fel de acțiuni din campaniile electorale. Vreau să mulțumesc echipei PMP pentru încrederea acordată. Sunt un om care nu trăiește din amintiri și vreau ca PMP să demonstreze să spiritul de echipă poate să facă diferențe pentru această regiune”, a declarat Codreanu. El a își dorește ca toate lucrurile bune care s-au întâmplat în Pojorâta să fie implementate la nivel județean și în celelalte localități sucevene.

Andronache vrea să transfere la primărie 700 de hectare de teren de la Stațiunea de Cercetări Agricole

La rândul său, viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, că de când a intrat în politică, adică în ultimii patru ani, a avut convingerea că poate schimba ceva atât în administrația locală, cât și politică. „A fost o perioadă în care am fost aproape de nevoile sucevenilor, o perioadă în care am avut multe de învățat”, a declarat liderul PMP Suceava. Andronache a adăugat că Suceava trebuie să se dezvolte coerent și el poate să garanteze că poate să facă acest lucru. Președintele PMP Suceava a declarat că nu le va promite sucevenilor telegondole, săli polivalente sau roți panoramice, însă poate să le promită sucevenilor că îi va scăpa de noroi, de parcări și drumuri de pământ, sau de străzi fără apă și canalizare.

„Vreau să subliniez faptul că în Suceava, oraș care se dorește a fi european, încă se face agricultură. În Suceava avem peste 700 de hectare care aparțin Stațiunii de Cercetare Agricolă, pe care se face agricultură și pentru care nu se plătesc taxe și impozite la Primărie. Ca primar voi solicita transferul acestor terenuri la municipalitate, pentru că Suceava are nevoie de un parc industrial, de locuințe pentru tineri, locuințe sociale sau de un spital de pediatrie”, a arătat Marian Andronache. De asemenea, el a amintit și de faptul că un proiect pe care l-a avut atunci când a candidat în anul 2016, respectiv transferul parcului Șipote la Primărie, este pe cale să devină realitate.

De altfel, Marian Andronache a spus că aproximativ 50% din platforma sa electorală din anul 2016 a fost preluată de conducerea actuală a primăriei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava