MOPAN Suceava

PMP Suceava a depus ieri la Biroul Electoral Județean listele complete de candidați pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016. Listele PMP sunt deschise de președintele organizației județene Suceava, Corneliu Popovici, la Camera Deputaților, și de fostul primar din Rădăuți, Aurel Olărean, la Senat. Corneliu Popovici este urmat pe lista PMP Suceava pentru Camera Deputaților de Sorin Andrei, inginer din Vatra Dornei, viceprimarul Sucevei Marian Andronache, inginerul agronom din Fălticeni Dan Dumitru Vasile, inginerul silvic Petru Juravle, Anca Mihaela Gâtlan, Sorin Robu, Cristian Sidor, Mircea Pintilii, Iulia Pintilie, Camelia Irasoc, Gheorghe Jucan şi Gheorghe Olari. Pe lista pentru Senat, Aurel Olărean este urmat de Cristian Vancea, omul de afaceri Lenuţa Bălan, prof. Nicoleta Cobzariu, consilierul local sucevean Constantin Munteanu și Florin Șalar.

După depunerea candidaturilor, președintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a spus că este încrezător că organizația pe care o conduce va obține scorul propus, care ar urma să aducă acestei formațiuni politice un deputat din prima și încă unul la redistribuirea voturilor, și un senator de Suceava. „Am depus liste complete pentru alegerile parlamentare din județul Suceava. O vorbă din popor spune că o zi ploioasă aduce noroc și belșug. Mi-aș dori ca alegerile parlamentare din acest an să aducă un belșug mai mare în casa sucevenilor și noroc, zic eu, pentru PMP Suceava”, a declarat Corneliu Popovici. El a arătat că pe listele PMP Suceava sunt candidați din tot județul, reprezentativi pentru zonele din care provin.

„Din alt punct de vedere, noi spunem că activitatea unui parlamentar se reflectă și prin condițiile de viață ale celor care l-au ales. Din păcate nu putem spune acest lucru și despre Suceava. Aș putea spune că mandatul 2012 – 2016, din punct de vedere a activității parlamentarilor noștri, și nu au fost puțini, lasă de dorit. Și nu o spunem noi, cei din PMP, ci aș putea să o iau chiar din declarațiile unor lideri politici care conduc județul Suceava, și care recunosc astăzi, în 2016, că județul face parte din acea zonă a județelor din România slab dezvoltate. Eu cred că ar fi cazul ca alegătorii județului Suceava să pună accent pe această analiză, iar parlamentarii care vor reprezenta în mandatul următor Suceava să-și facă pe deplin datoria. Vremea frigiderelor, televizoarelor sau buteliilor promise că vor fi date gratuit dacă vor ieși parlamentari a trecut”, a precizat liderul PMP Suceava.

Corneliu Popovici consideră că își dorește o campanie electorală în care candidații să iasă în public și să dezbată idei, programe, și nu aspecte negative. Popovici a arătat că PMP Suceava va avea o campanie pozitivă, considerând că la final, cel care trebuie să câștige este cetățeanul și nu omul politic. „Avem în vedere un program politic care să redreseze economia, domeniul social, și care să ridice situația județului pe o treaptă superioară comparativ cu alte zone ale țării”, a mai menționat Corneliu Popovici.

La rândul său, candidatul de pe primul loc pe lista pentru PMP Suceava pentru Senat, Aurel Olărean, s-a arătat încrezător în succesul acestui partid la alegerile parlamentare de anul acesta. El a arătat că echipa de candidați a PMP Suceava este formată din oameni noi, tineri, dornici de a ajunge în Parlament pentru a munci în interesul sucevenilor. „Să dea Dumnezeu să avem un rezultat foarte bun pe data de 11 decembrie 2016, și sunt sigur că sucevenii vor vota PMP deoarece au nevoie de această echipă. Doamne ajută și vă aștept să fiți alături de noi într-o competiție corectă și echitabilă cu celelalte partide”, a încheiat Aurel Olărean.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava