Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, este mulțumit de scorul obținut de Organizația Județeană a partidului la scrutinul electoral din 27 septembrie. Organizația a obținut patru posturi de primar, la Marginea, Mitocu Dragomirnei, Frătăuții Noi și Pojorîta, cinci mandate de consilier județean și 127 de mandate de consilier local în 63 de localități. Marian Andronache a afirmat că rezultatul plasează Organizația pe locul întâi în țară ca număr de voturi și pe locul 4 ca procent.

„Eu spun că a fost o campanie grea, o campanie foarte aprinsă, o campanie care s-a purtat în acest mod atipic pe perioada epidemiei. O campanie în care PMP a fost prezent destul de bine pe media și foarte bine pe on line. Însă nu am neglijat nici terenul. Terenul a fost bătut de echipele de campanie a PMP în fiecare zi, atât la nivel județean cât și municipal. Și rezultatele spun că au fost pe măsură. Din păcate eu am avut o problemă trei luni de zile, în precampanie și campanie. Am făcut această campanie cu dureri foarte mari și deși eram programat pentru operație de urgență, am tot amânat-o până în prima zi de după alegeri. Nu am mai avut ce să fac, riscam să fiu imobilizat de ambele mâini. A fost o intervenție la coloana cervicală. Asta a fost, nu alte motive. Nu a dispărut Andronache imediat după alegeri pentru altceva, pentru că a fost deziluzionat de rezultat. Nu rezultatul pot să spun că a fost foarte bun”, a declarat Marian Andronache într-o conferință de presă susținută alături de liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac. El a amintit că a promis în campania electorală că PMP Suceava va fi surpriza acestor alegeri. „Eu spun că am fost surpriza alegerilor, pentru că am avut un scor politic pe județ de 11,04% care te clasează pe un onorant loc trei. Deci numai trei partide au reușit să treacă pragul în acest județ. Trei partide sunt reprezentate pe eșicherul politic în județul Suceava. Și eu zic că e onorant pentru PMP”, a declarat Andronache. El a mai spus că în perioada următoare vor începe discuțiile pentru formarea de majorități cu PNL în Consiliile Locale, în urma cărora PNL poate obține aproximativ 14 funcții de viceprimar.

Marian Andronache a spus că rezultatele obținute de PMP Suceava au fost din ce în ce mai bune, începând cu alegerile europarlamentare, cele prezidențiale și acum la alegerile locale. Andronache a arătat că din păcate PMP a pierdut unele funcții, însă acest lucru se întâmplă deoarece partidelor mari „le este frică de noi”. „Poate că unii nu și-au dorit să facă majorități cu noi, însă din alte considerente. Singurul considerent este că suntem puternici și le e frică de noi. Frica asta politică de a nu câștiga mai mult decât am câștigat până acum”, a declarat liderul PMP Suceava. Marian Andronache a ținut să mulțumească echipei PMP Suceava.

Pe de altă parte, rezultatele obținute de PMP în județul Suceava au fost apreciate ș de liderul național al partidului, Eugen Tomac. „Sunt bucuros că ați confirmat și că ați reușit să vă atingeți toate țintele politice importante. Pe mine mă leagă foarte multe lucruri frumoase de organizația PMP Suceava. Și iată că ceea ce mi-am propus s-a întâmplat, inclusiv în județul Suceava și anume că după PNL și PSD, PMP este a treia forță politică. O demonstrează rezultatele și este meritul exclusiv al echipei dumneavoastră. Felicitări tuturor colegilor care au muncit extraordinar în această campanie. Sunt mândru și în același timp extrem de încrezător în șansele noastre pentru competiția care urmează. Este clar că acolo unde există oameni politici dedicați, care pun pe primul loc interesul comunității, care se bat în mod onest pentru șansele pe care le au în orice competiție electorală, produc și rezultate. Iar scorul obținut de dumneavoastră la municipiul Suceava arată foarte clar că sunteți un lider politic către care tot mai mulți suceveni își îndreaptă speranțele. Și sunt convins că veți reuși să îi convingeți și mai departe să rămână alături de echipa PMP Suceava”, a declarat Eugen Tomac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava