Concert pascal
MOPAN Suceava

PMP Suceava a accelerat în aceste zile campania de strângere de semnături pentru promovarea unor inițiative legislative vizând alegerea primarilor din două tururi de scrutin și eliminarea pensiilor speciale. Partidul a amplasat un cort în centrul municipiului Suceava unde cei care doresc aceste schimbări legislative pot să-și arate susținerea printr-o semnătură. Acțiuni similare se desfășoară și în alte localități din județ.

”Strângem semnături pentru mai multe lucruri. În primul rând pentru alegerea primarilor din două tururi pentru că nu este corect ca un primar să fie ales dintr-un singur tur. Se poate ieși primar cu 10-15% din numărul de alegători ceea ce nu este corect. De asemenea, partidul nostru dorește eliminarea pensiilor speciale în primul rând pentru politicieni. Politicienii au destule facilități, au salarii bune, indemnizații bune și nu cred că mai au nevoie de pensii speciale. De asemenea, susținem eliminarea pensiilor speciale pentru toți beneficiarii pentru că nu cred că sunt îndreptățiți să primească pensiio speciale atâta timp cât și alte categorii de oameni ar putea avea aceleași drepturi dar nu le au. Cred că ar fi corect ca toată lumea ar trebui să primească pensii în funcție de contribuții”, a explicat președintele organizației municipale Suceava a PMP, Constantin Munteanu, prezent luni la cortul din centrul Sucevei. Campania de strângere de semnări se va încheia pe 15 septembrie. Pânăm acum la nivel de județ s-au adunat peste 20.000 de semnături targetul fiind de 30.000.

PMP Suceava pe ultima sută de metri cu strângerea de semnături pentru alegerea primarilor din două tururi și eliminarea pensiilor speciale, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava