MOPAN Suceava

Organizațiile PNL și PSD din Mitocu Dragomirnei au încheiat un protocol de colaborare pentru a-l schimba din funcție pe viceprimarul PMP al acestei comunei, Radu Reziuc (foto).
Președintele Organizației Județene a PMP Suceava, Marian Andronache, a transmis că a aflat cu surprindere de existența unui protocol de colaborare încheiat între două formațiuni politice la nivelul comunei Mitocu Dragomirnei, respectiv Organizația PSD Mitocu Dragomirnei, reprezentată de președintele Rățoi Toader și Organizația PNL Mitocu Dragomirnei, reprezentată de președintele Solcan Dănuț, prin care aceștia înștiințează Primăria comunei Mitocu Dragomirnei, condusă de primarul PNL Solcan Dănuț, de constituirea unei alianțe politice PSD-PNL în vederea schimbării viceprimarului PMP, Radu Reziuc. „Aceasta în contextul în care, cu doar două săptămâni în urmă, dl. Rățoi Toader i-a dat asigurări dlui. Radu Reziuc că la Mitoc majoritatea anti-Solcan funcționează. Este cunoscut în comună faptul că Radu Reziuc a devenit un concurent foarte serios pentru actualul primar prin implicarea lui continuă și susținută în multe acțiuni de curățenie și înfrumusețare, activități culturale, de promovare a localității etc. și era o chestiune de timp până la următoarea tentativă de schimbare a acestuia”, a spus Marian Andronache.


El a spus că indiferent de ce se va întâmpla în ședința Consiliului Local al comunei Mitocu Dragomirnei din data de 3 august 2018, ora 10.00, care are pe ordinea de zi proiectul de hotărâre pentru schimbarea din funcție a viceprimarului, singurul câștigător al acestei lupte politice va fi Radu Reziuc, președintele Organizației PMP Mitocu Dragomirnei, care este sprijnit necondiționat de Organizația Județeană PMP Suceava, întrucât în doi ani de mandat de viceprimar a demonstrat că știe ce are de făcut pentru a schimba în bine imaginea acestei localități.


„Rog pe cei doi președinți de organizații județene, domnul Gheorghe Flutur – PNL și domnul Ioan Stan – PSD, să spună public dacă au cunoștință de faptul că la Mitocu Dragomirnei USL-ul s-a reactivat și dacă au girat acest protocol sau nu”, a încheiat Marian Andronche.

Radu Reziuc speră că reprezentanții PSD să nu cadă „în plasa întinsă cu fățărnicie de actualul primar”

În ceea ce-l privește pe viceprimarul Radu Reziuc, acesta și-a exprimat convingerea că reprezentanții PSD din Consiliul Local Mitocu Dragomirnei nu vor cădea în plasa întinsă de primarul comunei. „Am aflat cu neplăcută surprindere de faptul că primarul PNL (PDL) din Mitocu Dragomirnei încearcă încă odată schimbarea mea din funcția de viceprimar. Consider ca acest demers este total nejustificat și imoral, deoarece mi-am făcut datoria față de comună și locuitorii ei. Iar oamenii din Mitoc știu asta.
Mizez pe înțelepciunea colegilor consilieri de la PSD și sunt convins că nu vor cădea in plasa întinsă cu fățărnicie de actualul primar. Sunt la fel de convins ca acest așa-zis protocol este doar un petic de hârtie împotriva oricărei logici și rațiuni.
O așa-zisă coaliție PNL-PSD este total împotriva firii. În continuare o să-mi văd de treabă, pentru că la Mitoc este multă treabă de făcut”, a spus Radu Reziuc.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava