MOPAN Suceava

Potrivit unor surse politice de încredere, PNL Suceava este primul partid in județ care și-a definitivat listele de candidați pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie 2020. În forurile statutare ale PNL Suceava au fost validate, astăzi, candidaturile pentru Camera Deputaților și Senat. De precizat că liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, recent că toți parlamentarii în funcție se vor regăsi pe locuri eligibile pe listele pentru viitoarele alegeri parlamentare.

Astfel, lista PNL Suceava pentru Camera Deputaților este deschisă de Ioan Balan, urmat de Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu, actualul ministru al culturii și de Dumitru Mihalescul. Pe locul cinci pe lista pentru Camera Deputaților este actualul vicepreședinte al Consiliului Județean, Viorel Seredenciuc. Pe lista pentru Camera deputaților se mai află actualul secretar de stat Gelu Puiu și tânărul Ovidiu Hrițcu.

Pe primul loc pe lista pentru Senat este se află senatorul Constantin Daniel Cadariu, iar pe locul al doilea este liderul femeilor liberale din județul Suceava, Cătălina Culipei. Pe următoarele două locuri sunt Radu Pentiuc și Tudor Plăcintă.

PNL Suceava este primul partid din județ care și-a stabilit listele pentru alegerile parlamentare. Ioan Balan deschide lista la Camera Deputaților iar Daniel Cadariu lista la Senat, 6.0 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (7 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava