Concert pascal
MOPAN Suceava

PNL Suceava începe să-și contureze listele de candidați pentru alegerile parlamentare care vor avea loc la finalul acestui an, în data de 11 decembrie 2016. Joi seara a avut loc o ședință a Comitetului Județean Executiv a PNL Suceava în cadrul căreia au fost făcute primele propuneri oficiale de candidaturi pentru alegerile parlamentare.
Surse din rândul liberalilor afirmă că lista pentru Senat a PNL Suceava ar urma să fie deschisă de fostul vicepreședinte al Consiliului Județean din mandatul 2008 – 2012, Daniel Cadariu. Candidatura acestuia a fost propusă de Gheorghe Niță, actual vicepreședinte al administrației județene. Pe locurile doi și trei ar urma să fie nominalizați, în această ordine, actualul senator, Steliana Miron, aceasta fiind propusă de președintele interimar al Organizației PNL Rădăuți, Ovidiu Doroftei, și fostul senator și prefect, Orest Onofrei (propus de deputatul Ioan Balan). Până în momentul de față, acestea au fost singurele trei propuneri de candidaturi pentru lista de Senat a PNL Suceava.
În ceea ce privește lista pentru Camera Deputaților, primul loc va fi ocupat, fără doar și poate, de actualul deputat PNL de Suceava, Ioan Balan. Acesta a fost propus pentru a candida pentru un nou mandat de primarul din Adâncata, Viorel Cucu. Tot în ședința de joi seara, președintele Organizației Municipale Suceava a PNL, Ion Lungu, a anunțat, la rândul său, că susține candidatura lui Ioan Balan pentru un nou mandat de deputat. Locul al doilea pe lista PNL Suceava pentru Camera Deputaților ar urma să fie ocupat de primarul comunei Iacobeni, Angelica Fădor, aceasta fiind propusă de deputatul Dumitru Pardău, cel care a anunțat deja că nu va mai candida la alegerile parlamentare de anul acesta. Pe locul trei pe lista de deputați va fi realizatorul de televiziune Bogdan Gheorghiu. Acesta a fost propunerea liderului PNL Suceava, Gheorghe Flutur. Pe lista pentru Camera deputaților va urma omul de afaceri din Rădăuți, Dumitru Mihalescul, pe locul patru, în timp ce pe locul cinci ar urma să fie nominalizat actual deputat Radu Surugiu. Acesta a fost nominalizat și susținut de primarul din Fundu Moldovei, Tudor Zdrob. O altă propunere a venit din partea consilierului județean Tudor Titianu, acesta nominalizându-l pe fostul primar de Fălticeni, Vasile Tofan.
Un alt deputat PNL de Suceava, Constantin Galan, s-a auto-propus pentru a candidata pentru un nou mandat.

Decizia finală cu privire la ordinea pe listele de Senat și Camera Deputaților ar urma să fie luată în ședința de miercurea viitoare a conducerii județene a PNL Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava