MOPAN Suceava

PNL Suceava va avea, în mod oficial, un ministru în viitorul Guvern PNL-PSD-UDMR, în persoana senatorului Constantin Daniel Cadariu. Acesta ar urma să conducă noul Minister pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii și Turism. Trebuie spus că în ședința de astăzi a Biroului Permanent Național al PNL a fost votată lista de miniștri pe care PNL îi va susține pentru a face parte din noul Guvern condus de Nicolae Ciucă. Acesta a fost desemnat, astăzi, de președintele României Klaus Iohannis pentru a forma noul Guvern.

Senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu este propus pentru Ministerul IMM-urilor și Turismului. Pentru celelalte ministere care vor fi conduse de reprezentanți ai PNL nominalizările sunt următoarele: Ministerul Fondurilor Europene – Dan Vîlceanu, Ministerul Justiției – Cătălin Predoiu, Ministerul Digitalizării – Florin Roman, Ministerul de Interne – Lucian Bode, Ministerul de Externe – Bogdan Aurescu, Ministerul Educației – Sorin Cîmpeanu și Ministerul Energiei – Virgil Popescu.

Din viitorul Guvern nu va mai face parte actualul ministru al culturii, deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu.

PNL Suceava va avea în mod oficial un ministru în noul Guvern. Senatorul Daniel Cadariu va prelua conducerea Ministerului pentru IMM-uri și Turism, 8.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava