MOPAN Suceava

În urma tragerii la sorți care a avut loc astăzi la Biroul Electoral Județean, listele de candidați ale PNL Suceava pentru alegerile parlamentare de la finalul acestui an se vor regăsi pe primul loc pe buletinele de vot. Biroul Electoral Județean Suceava a stabilit astăzi, prin tragere la sorți, ordinea partidelor, organizațiilor minorităților naționale și a candidaților independenți pe buletinele de vot pentru alegerile pentru Senat și Camera Deputaților.

În urma tragerii la sorți, PNL Suceava va deschide buletinele de vot pentru cele două camere ale Parlamentului. Pe locul al doilea pe buletine va fi ALDE Suceava, apoi Partidul Social Democrat, iar pe patru va fi Uniunea Democrată a Maghiarilor din România. În fața a doua a tragerii la sorți a fost stabilită ordinea pe buletine a partidelor politice neparlamentare și a alianțelor politice. Astfel, pe locul cinci pe buletine va fi Partidul Uniunea Salvați România, iar pe următoarele locuri pe buletine sunt Partidul România Mare, Partidul Alianța Noastră România, Partidul Mișcarea Populară, Partidul România Unită și Partidul Ecologist Român. În continuare, pe buletinele de vot vor apărea organizațiile aparținând minorităților naționale.

Candidații independenți din județul Suceava pentru Camera Deputaților vor ocupa ultimele două locuri pe buletinul de vot pentru această camera a Parlamentului. Pe locul 27 pe listă va fi Ioan Costel Cioban, iar pe locul 28 se va regăsi medicul Alexandru Paziuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava