Concert pascal
MOPAN Suceava

Deși nu este la vedere, lenjeria de corp poate să fie aliatul stării tale de bine, de zi cu zi. Pe lângă că e sexy și provocatoare, aceasta poate face să îți crească stima de sine, să fii mai sigură pe tine și să-ți iubești mai mult corpul. Trebuie doar să faci alegeri corecte, în funcție de tipul tău de corp, dar și să optezi pentru materiale de calitate, care să fie plăcute în contact cu pielea.

 

Dacă te numeri printre cele care au corpul tip triunghi, definit prin coapse mari, care depășesc dimensiunea umerilor, ai nevoie să creezi iluzia de echilibru și asta presupune să-ți completezi colectia de lenjerie de dama cu modele care atrag atenția în zona sânilor. Orientează-te către un sutien sau o bustieră cu broderie sau dantelă, dar și un neglijeu cu armătură în zona sânilor, care curge lejer pe lângă coapse. În trend este și ca sutienul sau bustiera să fie la vedere. Le poți acoperi parțial cu o cămașă albă, din bumbac, eventual strânsă în talie.

Corpul clepsidră este pe stilul 90-60-90, adică acel gen căruia i se potrivesc cam toate tipurile de lenjerie intimă. Pe sub rochii casual poți să porți body din dantelă sau tul, dar și sutien-corset, asortat cu un slip din același material. Dacă rochia e mai aproape de corp, alege un slip fără cusături, iar dacă este lejeră, optează pentru varianta braziliană sau chiar pentru un model cu talia înaltă.

 

Ai formă dreptunghiulară? Nu ai nevoie decât să-ți accentuezi talia și o poți face cu un corset, care este foarte sexy și îți conferă un plus de senzualitate. Îți poți completa outfit-ul cu un slip cu aceeași textură, iar dacă ținuta îți permite, poți să folosești și un portjartier sau un corset care să-l includă. Cu siguranță și partenerul tău va aprecia o astfel de ținută.

Tipul de corp oval se caracterizează printr-o talie rotundă și, în general, partea de sus pare mai mare decât coapsele. Asta presupune că trebuie să te îndrepți către lenjerie care să ascundă și să strângă zona abdomenului și a coapselor și să scoată în evidență sânii. Dacă nu-ți plac pantalonii care strâng piciorul sau chilotul modelator cu talie înaltă, poți opta pentru varianta de rochie cu același efect.

 

În plus, nu uita de regula de aur a hainelor albe. Pe sub ele este permis să porți doar lenjerie nude, de preferat fără cusături. Iar dacă vrei să păstrezi cât mai mult timp lenjeria preferată, ai grijă să o speli doar de mână și las-o să se usuce natural. Nu o pune niciodată în uscător pentru că o poate deteriora și aici vorbim de materiale delicate precum dantela, tul, mătase.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava