Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE), prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă (AM POCA) deschide o nouă linie de finanțare, cu un buget alocat de 35.000.000 de lei, în cadrul Axei prioritare 1 – Administrație publică și sistem judiciar eficienteObiectiv Specific 1.1: Dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică ce optimizează procesele decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri în concordanță cu Strategia de pentru consolidarea administrației publice 2014-2020.

Cererea de proiecte nr. CP 2/2017 Creșterea capacității ONG-urilor și a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative are drept solicitanți eligibili ONG-uri și parteneri sociali (organizaţii sindicale, organizații patronale, precum și formele de asociere ale acestora cu personalitate juridică).

CEREREA DE PROIECTE se regăsește în sistemul informatic MySMIS, astfel:

– Cod apel: POCA/111/1/1/Dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică ce optimizează procesele decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri în concordanță cu SCAP

– Titlu: CP2/2017 – Creșterea capacității ONG-urilor și a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative

Odată cu lansarea cererii de proiecte nr. CP 2/2017, este pus la dispoziția potențialilor beneficiari, Ghidul solicitantului cu anexele aferente, care poate fi accesat la adresa http://poca.ro/solicitare-finantare/cererea-de-proiecte-nr-cp-22017/.

Proiectele finanțate în cadrul acestei cereri de proiecte vor contribui la rezultate precum: capacitate crescută a ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea de propuneri alternative la politicile publice inițiate de Guvern; propuneri alternative la politicile publice venite din partea ONG-urilor.

Părțile interesate sunt invitate să depună cererile de finanțare până la data de 30 martie 2017, ora 17.00.

* * *

POCA 2014-2020 este cofinanţat din Fondul Social European (FSE) – obiectivul tematic nr. 11-Consolidarea capacității instituționale a autorităților publice și a părților interesate și eficiența administrației publice. Gestionat de MDRAPFE în calitate de Autoritate de Management, POCA reprezintă continuarea Programului Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative (PODCA) 2007-2013.

Programul finanțează proiecte ale administrației publice care urmăresc crearea unei administrații moderne, eficiente, servicii publice competitive, investiții și reglementări de calitate, proceduri clare, simple și predictibile de funcționare și profesionalizarea funcționarilor publici, contribuind astfel la implementarea măsurilor de reformă și la atingerea obiectivelor Strategiei Europa 2020.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava