• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Podul de la Roşcani-Liteni, de peste rîul Suceava, a fost redeschis circulaţiei rutiere. Podul a necesitat lucrări de consolidare, fiindcă a fost avariat în timpul inundaţiilor din 2010. Proiectul a avut o valoare de 3 milioane de lei şi a fost finanţat de Compania Naţională de Investiţii. Recepţia finală a lucrărilor s-a făcut astăzi, fără a fi tăiată nici o panglică inaugurală. Au fost prezenţi reprezentanţi ai Companiei de Investiţii, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Alexandru Rădulescu şi primarul de Liteni, Tomiţă Onisii. Lucrările de refacere a podului de la Roşcani au început în 2011, dar au fost sistate în mai multe rînduri, din lipsa banilor. Din cauză că podul nu era funcţional, de la Liteni la Roşcani nu se putea ajunge cu maşina decît pe o rută ocolitoare prin Dolhasca, pe un traseu de aproximativ 30 de kilometri.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
  • http://SiteWeb... mihai grigore – poet

    :::::panglici inaugurare poduri rauri suceava – siret – prut – nistru !:::::::::ok. blue . YES , WE KEN ! ::::::::::::

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava