• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că astăzi va fi redeschis în totalitate podul rutier de peste râul Suceava, din apropierea bazarului. Lucian Harșovschi a precizat că pe podul de la bazar se va putea circula din nou pe toate cele patru benzi începând cu ora 19:00. El a precizat lucrările la rosturile de dilatare au fost finalizate mai repede cu două zile. Viceprimarul Sucevei a precizat că circulația va reveni în totalitate la normal în cursul zilei de sâmbătă. El a precizat că vineri seara, dar și în noaptea spre sâmbătă vor mai fi efectuate lucrări de asfaltare la sensul giratoriu din apropiere și o porțiune spre strada Energeticianului.
Lucrările la podul rutier de peste râul Suceava din zona bazarului au început în data de 9 mai a.c. Pentru început au fost efectuate lucrări pe două benzi de circulație, acestea fiind oprite pe 4 iunie, pe perioada în care au avut loc evenimentele organizate de Zilele Sucevei. Lucrările la celelalte două benzi de circulație au reînceput în data de 26 iunie, și se finalizează cu două zile mai repede decât termenul preconizat.

Podul rutier de la Bazarul din Suceava va fi redeschis în totalitate începând de astăzi, ora 19:00, 8.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava