Podul rutier din Milișăuți, peste râul Suceava, a fost detonat sâmbătă la amiază. Amintim că în urma ploilor abundente și a creșterii nivelului apelor râului Suceava, în cursul lunii iulie, unul dintre pilonii podului de la Milisauti a fost afectat, în carosabil au apărut fisuri, astfel că  traficul pe DN2H a fost întrerupt, circulația fiind dirijată pe rute alternative.
La finalul lunii iulie, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a emis ordinul pentru  începerea a lucrărilor la podul de la Milișăuți, cu data de luni, 23 iulie 2018, cu o durată de execuție de 21 săptămâni.


Autorizația de construcție însemnând “executarea lucrărilor de intervenție în primă urgență pentru refacerea podului de pe  DN 2 H km 4+776, peste râul Suceava, la Milișăuți” a fost atribuită firmei SC Geiger Transilvania SRL din Sibiu.
Având în vedere starea podului, constructorul a demolat în totalitate partea de pod afectată, detonarea fiind efectuată de o firmă din Botoșani.
În momentul de față, circulația rutieră peste râul Suceava, la Milișăuți, se desfășoară pe un pod provizoriu făcut din tuburi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava