MOPAN Suceava

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în podul unui bloc de locuinţe, situat pe strada Gavril Tudoraş, din municipiul Suceava. Incendiul a fost anunţat vineri seara, la ora 19:36.
La sosirea echipajelor ardeau mocnit materiale combustibile din interiorul podului şi exista pericolul de propagare la întreaga mansardă.
„Datorită observării şi anunţării în fază incipientă, dar şi a intervenţiei prompte a salvatorilor, incendiul a fost localizat şi lichidat înainte ca flăcările să cuprindă tot acoperişul blocului, cu consecinţele de rigoare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată. În incendiu au ars elemente de construcţie din lemn pe o suprafaţă de aproximativ cinci metri pătraţi şi s-au degradat astereala din lemn şi învelitoarea din azbociment, pe aceeaşi suprafaţă.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric ce alimenta o instalaţie de iluminat improvizată.
„Şi pe această cale, revenim cu un apel către asociaţiile de proprietari pentru verificarea spaţiilor comune din blocurile de locuinţe, în ceea ce priveşte riscurile generate de instalaţiile utilitare, dar şi viabilitatea căilor de evacuare în cazul producerii unei situaţii de urgenţă”, a spus Alin Găleată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava