MOPAN Suceava

Rapidul Suceava a disputat primul amical al iernii la începutul acestei săptămâni pe terenul din Bădeuţi contra grupării de Ligă a III-a, Bucovina Rădăuţi. “Înfometaţi” după lipsa meciurilor amicable, elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu au arătat o mare poftă de joc.

Cu un plus faţă de adversar la capitolul pregătire fizică, Rapidul Suceava a deschis repede scorul pe terenul din Bădeuţi prin Golofca, care i-a dezechilibrat din corp pe fundaşii adverşi şi a trimis mingea pe lângă portarul Butnariu. La ultima faza de atac din prima repriză, mijlocaşul de bandă al “ceferiştilor” a punctat din nou cu un şut plasat la colţul lung.

Bucovina Rădăuţi (prima repriză): Butnariu – C. Ciurlă, Hrimiuc, Vitu, A. Ciurlă – Grecu, Păsăila, Zaremba, Stoian – Ionesi,  M. Apostol. Antrenor: Iulian Ionesi.

Rapid Suceava (prima repriză): Pascal – D.Bălan, Velescu, Sava, Spătar – Sfrijan, Apostol, Gheorghiciuc – Golofca, Marinkovic, Tiron. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

În partea secundă, antrenorul Bogdan Tudoreanu a schimbat liniile şi sistemul de joc, iar Negru a dus scorul la 3-0, după ce a transformat un penalty obţinut de noul sau coleg din avanposturi, Buziuc. Cel mai frumos gol al întâlnirii a fost înscris de Sumanariu, care a catapultat mingea în vinclu cu un voleu de la 20 de metri.

De partea cealaltă, rădăuţenii au reuşit golul de onoare pe final, când Zaremba a executat o lovitura liberă din marginea careului de 16 metri, Rohţtki a respins în faţă, iar Julei, aflat pe fază, a împins mingea în plasă pentru scorul final de 4-1.

Bucovina Rădăuţi (repriza secundă): Prutean – Puha, C. Ciurlă, Vicol, Sabie – Alexandru, Păsăilă, Zaremba, Siretean – Luţac, Julei. Antrenor: Iulian Ionesi.

Rapid Suceava (repriza secundă): Roheţki – Sfrijan, Plecanciuc, Ferariu, Semeghin – Vornicu, Săvoaia, Sumanariu, Bîgu – Negru, Buziuc. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

În continuarea programului de pregătire, Rapidul va juca azi, cu începere de la orele 14.00, tot în deplasare, contra divizionarei a patra Şomuz Fălticeni. De partea cealaltă, Bucovina Rădăuţi se va întoarce vineri la Bădeuţi pentru un al doilea meci amical, programat de la ora 15.30, în compania celor de la Şomuzul Preuteşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava