Concert pascal
MOPAN Suceava

Continuă viaţa împreună, deşi au probleme în relaţie! Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez trăiesc într-o vilă uriaşă de 32,5 de milioane de dolari în Star Island, Miami, SUA, notează click.ro.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, de 51 de ani, şi jucătorul de baseball Alex Rodriguez, de 45 de ani, şi-au cumpărat palatul cu 10 dormitoare şi 12 băi, construit în 2003, în august, anul trecut. Acesta are o bucătărie ultramodernă, birou, sufragerie, living ultraelegant, bibliotecă, două terase uriaşe, cu vedere la Oceanul Atlantic, bar, piscină, pivniţă şi lift pentru a ajunge la etajul al doilea.

Reşedinţa elegantă se află pe plajă şi ar fi locul ideal pentru o eventuală nuntă pe timp de pandemie pentru că vine la pachet cu un teren de 35 ha şi o casă de oaspeţi. Însă gurile rele spun că cei doi ar putea să nu mai ajungă la altar. Ei au negat că se despart, după ce au apărut zvonuri că relaţia lor s-a sfârşit, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/poftiti-vila-de-325-milioane-lui-jlo-are-10-dormitoare-si-12-bai

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava