Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava recrutează candidaţi în vederea participării la concursul de admitere pentru mai multe instituţii de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi ale Ministerului Apărării Naţionale. În sesiunea 2014 sunt disponibile, în total, 125 de locuri.
40 dintre acestea sunt pentru ACADEMIA DE POLIŢIE „ALEXANDRU IOAN CUZA” din BUCUREŞTI – Facultatea de Poliţie, arma Poliţie de Frontieră, specialitatea „Ordine şi siguranţă publică”, 18 pentru ACADEMIA TEHNICĂ MILITARĂ, iar 4 pentru ACADEMIA NAVALĂ „ MIRCEA CEL BĂTRÂN”. Alte 11 locuri pot fi ocupate la ŞCOALA MILITARĂ DE MAIŞTRI MILITARI ŞI SUBOFIŢERI A FORŢELOR TERESTRE „BASARAB I” şi 2 locuri la ŞCOALA MILITARĂ DE MAIŞTRI MILITARI A FORŢELOR NAVALE „AMIRAL ION MURGESCU”.
Activităţile efective de recrutare şi înscriere a candidaţilor se desfăşoară zilnic, de luni până vineri, între orele 08:00 şi 16:00, la Compartimentul Pregătire Continuă al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava şi se finalizează la data de 2 iunie. Data limită de depunere a dosarelor de candidat este 20 iunie. Pentru admiterea la ŞCOALA DE PREGĂTIRE A AGENŢILOR POLIŢIEI DE FRONTIERĂ „AVRAM IANCU” ORADEA sunt la dispoziţie 50 de locuri. Pentru această insituţie, activităţile efective de recrutare şi înscriere a candidaţilor se desfăşoară tot la Compartimentul Pregătire Continuă al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, dar se încheie pe 2 august. Data limită de depunere a dosarelor este 12 august.
Serviciul teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava recrutează, de asemenea, candidaţi pentru admitere la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale pe locurile Ministerului Afacerilor Interne pentru următoarele instituţii: Direcţia Medicală, Inspectoratul General de Aviaţie, Direcţia pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, Direcţia Generală Paşapoarte, Centrul Naţional SIS, Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.
Recrutarea se realizează ţinându-se cont de domiciliul înscris în cartea de identitate.
Tematica şi bibliografia pentru concursul de admitere sunt publicate pe site-ul fiecărei instituţii de învăţământ.
Pentru informaţii referitoare la recrutare, candidaţii se pot adresa Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava – Compartiment Pregătire Continuă, localitatea Rădăuţi, str. Calea Bucovinei, nr. 23-25, judeţul Suceava, telefon 0230/562171, interior 26162 şi 26026.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava