• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Polițiștii și reprezentanții ANAF i-au confiscat mașina unui rădăuțean după ce au descoperit că acesta transporta țigări de contrabandă. Sâmbătă seara, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Siret și din cadrul Serviciului Rutier Suceava, care desfășuratu activități comune cu reprezentanți ANAF în zona Vămii Siret, au oprit pe DN 2 (E85), un autoturism condus de un bărbat de 39 ani din Rădăuți.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului a fost descoperită cantitatea totală de 400 de pachete de țigări de proveniență extracomunitară, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență. Țigările în valoare de aproximativ 4.500  lei au fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 20.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Poliției orașului Siret până la finalizarea cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”. Cercetările sunt continuate de către Poliția Orașului Siret, cauza urmând a fi soluționată procedural sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava