MOPAN Suceava

Polițiștii și inspectorii Direcției Sanitar Veterinare au confiscat 30 de kilograme de pastă de mici care erau depozitate necorespunzător la o asociație familială care funcționa în piața din Vicovu de Sus. Poliția Suceava a informat că în cursul zilei de sâmbătă, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică și ai Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Suceava, în comun cu echipaje ale Poliţiei oraşului Vicovu de Sus și reprezentanţi ai Direcției Sanitar Veterinare au organizat o acțiune în Piața din localitatea Vicovu de Sus, pentru combaterea transportului şi comerțului ilicit cu animale sau produse de origine animală, produse agricole de provenienţă extracomunitară și articole pirotehnice.
În cadrul acţiunii au fost verificate 37 de societăți comerciale, persoane fizice autorizate și întreprinderi individuale.
În urma controalelor efectuate a fost constatată o infracţiune şi au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale,  în valoare de 25.260 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri alimentare constând în 30 kg de pastă de mici şi 48 kg de peşte.
Astfel, în urma controlului efectuat împreună cu inspectorii Direcției Sanitar Veterinare la o asociație familială, a fost depistată la comercializare o cantitate de 30 kg pastă de mici fără documente de provenienţă, depozitată în condiţii necorespunzătoare.   Reprezentantul legal a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 lei, conform prevederilor H.G. nr.984/2005, iar cantitatea de carne a fost confiscată în vederea incinerării.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava