Concert pascal
MOPAN Suceava

O patrulă de poliţie a fost ameninţată de tatăl unui tânăr de 18 ani care conducea o maşină fără a avea permis. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3:40, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a identificat pe un drum comunal din Bilca un autoturism care la vederea echipajului de poliție a oprit și a întors. În acel moment poliţiştii au început urmărirea maşinii și au efectutat semnalul regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase.

Şoferul a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Gălănești,  iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că, acesta nu posedă permis de conducere.

În timpul verificărilor, de pe scaunul din dreapta față a autoturismului a coborât tatăl şoferului, un bărbat de 46 de ani. Bărbatul era într-o stare avansată de ebrietate şi a început să adreseze cuvinte jignitoare și amenințări la adresa agenților de poliție, fiind imobilizat și încătușat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de tânărul de 18 ani pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar față de tatăl său pentru încredințarea unui vehicul unei persoane fără permis de conducere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava