Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 7 – 8 august 2013, poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice au desfăşurat pe raza județului Suceava mai multe acţiuni pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori din păduri şi a faptelor ilegale asociate din circulaţia, depozitarea, prelucrarea primară şi comercializarea materialului lemnos.

Potrivit unui comunicat de presă, la acţiune au participat polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Biroul de Combatere a Delictelor Silvice precum şi poliţiştii din cadrul structurilor de ordine publică din mediul urban şi rural, în cooperare cu personal silvic din cadrul I.T.R.S.V. Suceava şi a Direcţiei Silvice Suceava.

În cadrul acţiuni au fost controlate 3 cantoane silvice şi au fost efectuate 23 de controale în fond forestier. De asemenea au fost verificate 13 instalaţii de debitat material lemnos verificate şi 365 de autovehicule sau căruţe care transportau material lemnos. În urma controalelor au fost aplicate 98 de sacţiuni în valoare de 102.130 de lei, şi s-a confiscat o cantitate de 169,58 metri cubi de material lemnos, în valoare de 30.779 de lei.

În comunicatul de presă al poliţiei se precizează că în urma controlului circulaţiei materialelor lemnoase, poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice l-au depistat pe A.V., de 24 ani, din oraşul Salcea, în timp ce transporta cu o autoutilitară pe raza comunei Mălini cantitatea de 15 metri cubi de lemn rotund răşinoase fără documente de însoţire. Materialul lemnos a fost confiscat şi predat în custodia Ocolului Silvic Mălini, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava