• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În cursul zilei de vineri, în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Rădăuţi, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava au efectuat două percheziţii la două adrese din oraşul Milişăuţi, ocazie cu care au fost identificate 19 piei de vânat. Suspect în acest caz este un bărbat de 42 ani, din oraşul Milişăuţi, care nu a prezentat nici o autorizaţie de vânătoare, sau alte semne de identificare a vânatului, fapt ce a condus la suspiciunea că respectivele animale au fost dobândite fără respectarea condiţiilor legale. Cu ocazia efectuării celor două percheziţii au fost identificate 3 dispozitive fixe destinate naturalizării pieilor, bunuri ce au fost lăsate în custodia suspectului până la finalizarea verificărilor.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „transportul vânatului găsit împuşcat ori tranşat în teren, comercializarea, naturalizarea şi orice operaţiuni privind vânatul sau părţi ori produse identificabile provenite de la acesta, fără respectarea condiţiilor legii”,  faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr.407/2006 cu modificările și completările ulterioare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava