Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au confiscat o cantitate de 7,5 tone de zahăr, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienţă. În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 20:30, poliţiştii au oprit pe raza comunei Adâncata o autoutilitară condusă de T.Constantin, de 35 ani, din comuna Răchitoasa, judeţul Bacău. Acesta a declartat că transportă 7.500 kg de zahăr vrac, ambalat în saci de 50 kg. Bărbatul a prezentat pentru control un aviz de însoțire a mărfii eliberat de o societate comercială din comuna Traian, judeţul Bacău, în care era trecută cantitatea de 7.500 kg zahar vrac, fără a fi specificată data transportului.

Fiind întrebat despre proveniența mărfii, T.Constantin a declarat că a încărcat zahărul de la o persoană al cărui nume nu îl cunoaște, din comuna Vârfu Câmpului, judeţul Botoșani, și urma să-l transporte în comuna Traian, la sediul societății. Şoferul a mai spus că nu are alte documente de însoțire sau proveniență a mărfii.

În aceste condiţii, autoutilitara a fost parcată și sigilată la sediul Secției de Poliție Burdujeni, urmând ca ulterior să se stabilească cantitatea exactă de zahăr transportată și proveniența acesteia. Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor Suceava, care au continuat verificările stabilind următoarele:

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei, administratorul unei firme din Bacău C. Costel, de 30 ani, a precizat că zahărul provine de la o societate comercială din localitate prezentând pentru justificare o factură în care apare înscris ca destinatar o firmă din Focşani. „Fiind efectuate verificări în baza de date a Gărzii Financiare a rezultat că între cele două societăţi, nu au existat relaţii comerciale în această perioadă”, se mai arată în comunicatul de presă. În condiţiile în care C. Costel nu a putut justifica provenienţa acestei cantităţi de zahăr, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 20.000 lei, şi s-a procedat la ridicarea şi confiscarea cantităţii de 7.500 kg zahăr, în valoare de 30.755 lei.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava