Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au confiscat vineri câteva zeci de pomi de Cărciun pentru care nu existau acte legale de provenienţă. Vineri, la ora 22:00, poliţiştii au oprit în comuna Baia o autoutilitară condusă de un bărbat de 26 de ani, din municipiul Fălticeni. În urma verificării autoutilitarei, polițiștii au găsit 40 de brazi ornamentali pentru care conducătorul auto nu poseda acte de proveniență și transport, declarând că i-a cumpărat de la diferiți cetățeni de pe raza comunei Baia. Şoferul a fost sancționat de poliţişti, iar cei 40 de brazi au fost confiscați.

Tot vineri, agenţii Postului de poliție Moldova Sulița au fost sesizați cu privire la faptul că pe o parcelă de pădure care aparţine unor localnici au fost identificate mai multe cioate provenite din tăieri ilegale de arbori.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 3 – 11 decembrie 2014, un bărbat de 35 de ani, din comuna Sadova, a tăiat fără drept 63 de molizi, în volum de 62,14 m.c. și o valoare de 10.838,6 lei, din care 55 i-a sustras, la fața locului fiind identificați 8 arbori la cioată, care au fost lăsați în custodia pădurarului, urmând a se stabilii valoarea acestora.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tăiere ilegală de arbori, ce va fi soluționat procedural.

Poliţiştii au confiscat câteva zeci de pomi de Crăciun fără acte legale, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava