Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Vama au confiscat un camion plin cu lemne de contrabandă. Vineri seara, în jurul ore 19:30, poliţiştii au oprit pentru control o autotutilitară cu remorcă, condusă de Florin B., de 34 de ani, din Moldoviţa. Maşina era încărcată cu lemn de lucru rotund – răşinoase.

Fiind verificate documentele de însoţire al materialului lemnos, poliţiştii au constat că avizul de însoţire primar nu era completat conform prevederilor legale.

În aceste condiţii, autoutilitara şi remorca au fost conduse la Ocolul Silvic Moldoviţa în vederea stabilirii exacte a locului de provenienţă a lemnului. În urma verificărilor s-a stabilit că o parte din materialul lemnos este de pe terenul  lui L. Petru, de 56 ani, din comuna Moldoviţa, care era şi delegatul care însoţea transportul. O alt parte din materialul lemnos găsit în maşină a fost luat de pe terenul lui O. Mihai, acesta neputând că facă dovada legalităţii tăierii lemnului.

În urma inventarierii s-a stabilit că autoutilitara era plină cu 62,19 metri cubi de lemn lucru răşinoase, în valoare de 12.438 lei. Potrivit poliţiei, materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării şi predat în custodie Ocolului Silvic Moldoviţa. De asemenea, L. Petru a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 lei .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava