• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Vama au confiscat un camion plin cu lemne de contrabandă. Vineri seara, în jurul ore 19:30, poliţiştii au oprit pentru control o autotutilitară cu remorcă, condusă de Florin B., de 34 de ani, din Moldoviţa. Maşina era încărcată cu lemn de lucru rotund – răşinoase.

Fiind verificate documentele de însoţire al materialului lemnos, poliţiştii au constat că avizul de însoţire primar nu era completat conform prevederilor legale.

În aceste condiţii, autoutilitara şi remorca au fost conduse la Ocolul Silvic Moldoviţa în vederea stabilirii exacte a locului de provenienţă a lemnului. În urma verificărilor s-a stabilit că o parte din materialul lemnos este de pe terenul  lui L. Petru, de 56 ani, din comuna Moldoviţa, care era şi delegatul care însoţea transportul. O alt parte din materialul lemnos găsit în maşină a fost luat de pe terenul lui O. Mihai, acesta neputând că facă dovada legalităţii tăierii lemnului.

În urma inventarierii s-a stabilit că autoutilitara era plină cu 62,19 metri cubi de lemn lucru răşinoase, în valoare de 12.438 lei. Potrivit poliţiei, materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării şi predat în custodie Ocolului Silvic Moldoviţa. De asemenea, L. Petru a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 lei .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava