MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au confiscat peste 15 metri cubi de lemne fără acte de la un bărbat din comuna Slatina. În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava,  în cooperare cu specialiștii Gărzii Forestiere Suceava, au oprit pentru control pe un drum județean din comuna Slatina o autoutilitară care transporta material lemnos. Șoferul a prezentat pentru control un aviz de însoțire emis de o societate din comuna Slatina, administrată de un localnic de 48 de ani,  pentru cantitatea de 16,37 m.c. lemn rotund din specia molid.
Având în vedere că existau suspiciuni cu privire la specia și cantitatea de material lemnos transportată și cea din documente, autoutilitara a fost condusă la sediul Ocolului Silvic Mălini, unde, în urma inventarieri, specialiștii silvici au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 15,814 m.c. lemn rotund însă din specia brad.
În cauză s-a dispus confiscarea materialului lemnos în valoare de aproximativ 4.500 lei și sancționarea contravențională a societății emitente a avizului de însoțire pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 cu modificările ulterioare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava